Stokke Tripp Trapp tuoli


Stokke Tripp Trapp tuoli

Varastossa

199,00
Tai 11,60 € /kuukausi

Alkaen €/kk.

14 päivää korotonta maksuaikaa.
Laskutuslisä 0 €.


Stokke Tripp Trapp syöttötuoli

Vauvan tarpeiden mukaan muuttuva syöttötuoli, joka syntyi jo vuonna 1972. New Born setin kanssa TrippTrapin käytön voi aloittaa jo heti vauvasta alkaen. Syöttötuoli muokkautuu mukana aikuisikään asti.

Tripp Trapp Tuolin idea syntyi, kun suunnittelija Peter Opsvik seurasi oman lapsensa kehitystä, ja hänellä oli vaikeuksia löytää hyvää asentoa lapselle kodin ruokapöydässä siinä vaiheessa, kun hän oli kasvanut ulos normaalista syöttötuolistaan. Lapsen jaloilla ei ollut enää tukea ja hän joutui kurkottelemaan ulottuakseen pöydälle. Tripp Trapp kasvaa mukana ja on aina sopivan kokoinen!

Tripp Trapp:n käyttöikä:

  • 0 - 6 kk: Vastasyntyneen Newborn Set (ostetaan erikseen).
  • 6 - 36 kk: Etukaari Baby Set (ostetaan erikseen).
  • + 36 kk: Tripp Trapp toimii tuolina, joka ei tarvitse lisäosia.

Tripp Trapp -paketissa on syöttötuoli, johon voi ostaa tarpeen mukaan lisäosia (lisäosat löytyvät "Lisävarusteet" -lehden alta.). Tripp Trapp -syöttötuolia voi käyttää jo heti vastasyntyneestä Newborn Set -lisäosan kanssa. Lisäosa on kaukalomainen, jossa vauva voi köllötellä. 0,5v-3v kannattaa hankkia etukaari Baby Set, joka tukee ja pitelee lasta aloillaan syöttötuolissa. Noin puolesta vuodesta eteen päin lapsi kykenee yleensä istumaan tukematta. Yli kolme vuotiaille Tripp Trapp:ia voi käyttää normaalina tuolina säätäen istuin- ja jalkatukea sopivaksi.

Tripp Trapp -syöttötuolia on helppo käyttää. Syöttötuolissa on istuinosa sekä jalkatuki, joita saadaan liikuteltua, kun jalkojen laidassa olevia ruuveja löystetään. Istuin -ja jalkatuki levyjä voi nostaa tai laskea portaallisesti pitkin penkin jaloissa olevia loveja. Lovet mahdollistavat sen, että Tripp Trapp on aina oikean kokoinen!

K: 79 cm
P: 49 cm
L:

46 cm

Tuotteen lisätiedot

OhjevideoOheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Stokke Tripp Trapp Valjaat Stokke Tripp Trapp Valjaat
40,00 €
Tripp Trapp baby set Tripp Trapp baby set
50,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Emma matkasänky
49,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sitterit ja syöttötuolit, Stokke
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot